Конкурс в Донецьку судив "кращий танцюрист світу", на честь якого у Франківську названа школа


Захоплений Донецьк відвідав "Кращий танцюрист світу 1995 року" Вадим Писарєв.

Про це у своєму Facebook повідомив відомий Єнакіївський лікар і блогер Олександр Чернов, передає "Обозреватель".

"Сьогодні після досить довгої перерви "незасвічені" в ОРДЛО (якщо бути точним, то з кінця 2015 року!) "сплив" Писарєв поруч із паскудою-посібником окупантів Кобзоном Йосипом у журі проходить "під егідою" Кобзона агітаційного пісенного конкурсу!" - написав він. 

Незважаючи на це, зазначає Чернов, Писарєв періодично вільно буває в Україні "у справах" При цьому, не ховаючись, продовжує "гастролювати" в РФ: вже не як танцюрист, а в статусі "президента "власної балетної школи, члена журі в різних конкурсах

Слід зауважити, при Івано-Франківській філармонії вже не перший рік діє балетна школа, що носить ім'я Вадима Писарєва. І вже завтра проводитиме набір учнів на новий навчальний рік. Про це в мережі написала франківчанка Людмила Лінник, інформує кореспондент Бліц-Інфо

"Нічого особистого. Ні, справді, нічого особистого. Поки дехто "кращий танцюрист світу" на пару з Кобзоном судить конкурси в ОРДЛО, у Івано-Франківську продовжує набір балетна школа імені "його". Сюр якийсь...", - написала франківчанка.

Користувачі соцмереж такою ситуацією обурені. Франківці вважають, що школу закривати не треба, втім позбутись імені прихильника "руського міра" потрібно було вже давно.