Локомотиворемонтний завод повторно виставили на продаж


Фонд державного майна України повторно виставив на продаж пакет акцій приватного акціонерного товариства «Івано- Франківський локомотиворемонтний завод»

До продажу пропонується 99,5 % статутного капіталу товариства. Об‘єкт знаходиться за адресою: вул. Залізнична, 22, м. Івано-Франківськ

ПрАТ «Івано - Франківський локомотиворемонтний завод» — машинобудівне підприємство, яке спеціалізується на ремонті і модернізації дрезин, автомотрис та мотовозів, займається виготовленням запчастин або ремонтом тепловозів.

На підприємстві створене виробництво з виготовлення запасних частин та ремонту: виготовлення автомотриси АМВ, модернізація дрезин, автомотрис, мотовозів,  ремонт рухомого складу,  виготовлення запасних частин до рухомого складу.

Основним напрямком діяльності є випуск сучасної вантажної автомотриси АМВ, що замінює фізично та морально застарілі шляхові дрезини.

Середньооблікова чисельність працівників станом на 1 квітня цього року – 270 осіб.

Розмір простроченої заборгованості товариства станом на 01.04.2017: перед бюджетом за податками та зборами – 151,5 тис. грн; із заробітної плати та соціальних виплат – 2 479,0 тис. грн.

У користуванні ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» перебуває 34 споруди, площа земельної ділянки – 9,96 га.

Стартова ціна – 33, 9 млн грн

Приймання конкурсної документації та остаточного проекту договору купівлі- продажу завершується 15 серпня 2017 року о 18.00

Конкурс з продажу пакета акцій ПрАТ «Івано-Франківський локомотиворемонтний завод» буде проведено 22 серпня 2017 року об 11.00 у приміщенні Фонду державного майна України за адресою: м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/9, кімн. 303

Як рніше повідомляло Бліц-Інфо, 6 липня Івано-Франківська міська рада придбала на аукціоні державний пакет акцій ПрАТ«Івано- Франківський локомотиворемонтний завод». Щоправда, через півгодини комісія передумала та оголосила конкурс повторно.