Марцінків відкрито заявив, що балотуватиметься на міського голову


Керівник міського осередку ВО "Свобода" Руслан Марцінків збирається поборотися за крісло очільника міста.

Про це він офіційно повідомив на прес-конференції присвяченій участі ВО "Свобода" у виборах до Івано-Франківської міської ради, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами Марцінківа, він має досвід роботи в комітеті житлово-комунального господарства, регіонального розвитку у Верховній Раді, був на посаді секретаря міськради, тож розуміє як це бути міським головою. Він зауважив, що обійшов понад 680 дворів, тому знає проблеми іванофранківців. 

Руслан Марцінків також зазначив, що не всі проблеми в місті можна вирішити маючи тільки представницьку гілку влади.

"Ми не могли без посади міського голови вирішити проблему транспорту в місті, паркування та ряд інших проблем. Вважаю, що саме "Свобода" у міській раді показала, що у такий непростий час,  коли не вистачало коштів, можна зробити Франківськ кращим і ми плануємо до 2020 року побудувати місто комфортне для життя", - поділився планами депутат міськради.

Окрім того, Марцінків звернув увагу, що боротьба за крісло очільника міста йтиме між олігархічним кланом та фракцією ВО "Свобода".

"Важливо не допустити до влади олігархічний клан. Адже їхній представник вже відкрито заявив, що йтиме на міського голову. Це у свою чергу, може призвести до приватизації комунальних підприємств та збільшення тарифів для населення. Оскільки так доведеться розплачуватися за гречку та поїздки на “Буковель".  Вірю, що Франківськ не продається і ми не віддамо місто олігархам", - вважає очільник Франківської Свободи.

Свободівець також розповів про різноманітні заходи, що проводилися в місті за останні п’ять років. Зокрема, це ремонт доріг, міжбудинкових проїздів, будівництво дитячих садочків і спортивних майданчиків.