Мешканець Івано-Франківська вчинив стрілянину в ресторані


Цими вихідними близько шостої години ранку на пульт поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з ресторану, що знаходиться на вулиці Дудаєва

Прибувши за даною адресою правоохоронці увійшли в приміщення ресторану, де побачили, що група осіб вчинила між собою бійку. Невідомим було запропоновано припинити порушення громадського порядку, однак останні на вимоги поліцейських відреагували агресивно. Поліцейські не гаючи ні хвилини затримали горе-забіяк, пише прес-служба УПО.

У 32-річного затриманого, місцевого жителя при поверхневому огляді в барсетці було виявлено пістолет травматичної дії. Зі слів очевидців,  цей чоловік перед приїздом групи реагування поліції охорони здійснив постріл в одного з відвідувачів даного ресторану.

На місце події негайно було викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міського відділу поліції та карету швидкої медичної допомоги. Передавши затриманого працівникам СОГ, потерпілого каретою швидкої допомоги було доставлено до міської клінічної лікарні.

Тепер затриманому, доведеться не тільки сплатити за пошкоджене майно при бійці, але й відповісти перед законом за протиправні дії.