На Хоткевича невідомі "Діди Морози" розтрощили кафе


Близько десяти осіб у масках "Дідів Морозів" увірвалися у магазин-кафе "Берізка", що на Хоткевича та влаштували безлад.

Про це йдеться на сторінці Наркокаратель, інформує кореспондент Бліц-Інфо

Як ствержують на сторінці, через сурогат, який продають у цій "наливайці", помер чоловік.

У прес-службі патрульної поліції зазначають, що виклик про влаштований безлад та понищене майно надійшов на лінію, у середу, 27 грудня. 

Напад на кафе тривав всього близько 30 секунд, то поліцію викликали тільки після того, як невідомі у масках втекли. У підсумку, працівники кафе та відвідувачі не можуть описати зловмисників, бо з переляку попадали на підлогу і закривали обличчя руками.

У Секторі комунікації ГУ Нацполіції в області розповіли кореспонденту Бліц-Інфо, що наразі з'ясовують, чи й справді була смерть від підробного алкоголю.

"Якщо такий справді факт був, то медики мали це вказати у висновку про причини смерті. Тож слідчі це з'ясують", - зауважує керівник прес-служби Мирослава Белдик.

Правоохоронці також встановлюють мотиви нападу - розглядають як і хуліганство, так і помсту з особистих чи бізнес-мотивів. У поліції кажуть, що це єдиний такий напад в області.

Втім, схожі випадки правоохоронці зафіксували також 21 та 28 грудня у Києві. Невідомі з молотками за менш ніж хвилину розбили "дві наливайки" та втекли.