На Коломийщині селянин під час сварки побив сусідку граблями


Днями Коломийський міськрайонний суд виніс вирок чоловікові, який під час сварки наніс сусідці легкі тілесні ушкодження.

Як йдеться у матеріалах справи, 5 червня минулого року приблизно біля 18:00 год. обвинувачений, перебуваючи на земельній ділянці, що на окраїні с.Тростянка Коломийського району Івано-Франківської області, на грунті раптово виниклих особистих неприязних відносин вчинив із потерпілою словесний конфлікт.

Під час сварки обвинувачений  умисно наніс потерпілій декілька ударів пластиковими граблями із дерев'яною рукояткою в область рук, плеча, спини та голови, спричинивши їй  тілесні ушкодження у вигляді синців в лівій завушній ділянці, на задній поверхні грудної клітки ( на спині), в поперековій ділянці зліва ( із садном на його фоні) та на тильній поверхні лівої китиці, три садна на задній поверхні грудної клітки ( на спині) та одне - в поперековій ділянці.

Під час засідання обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, та попросив його суворо не карати.

Зважаючи на каяття і відсутність претензів з боку потерпілої, суд прийняв рішення призначити йому покарання у виді штрафу в  розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510  (п'ятсот десять) гривень.