На Пасічній з’явитися своя "стометрівка"


У мерії розставили першочергові пріоритети розвитку мікрорайону Пасічна. Зокрема, планується облаштувати ще одну "стометрівку",

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook повідомив міський голова Руслан Марцінків.

"Першочерговими пріоритетами для цього мікрорайону ми визначили удосконалення зупинок громадського транспорту, зокрема біля магазину “Цар Хліб”, розпочати ремонтні роботи дворів та міжбудинкових територій біля школи №18 до садка “Незабудка”, ремонт прибудинкової території на вул. Хіміків 7б. Амбітний план на наступний рік - створення пасічнянської стометрівки", - зазначив очільник міста.

Як раніше повідомляло Бліц-Інфо, ідею облаштування пішохідної зони на місці німецької алеї в мікрорайоні Пасічна у мережі до обговорення запропонував начальник управління інфраструктурної політики Назарій Рогів. 

Як відомо, ця алея сполучає вулиці Целевича та Тролейбусну.

На жаль, зараз вона занедбана та не користується надмірною увагою іванофранківців. Але завдяки своєму вдалому географічному розташуванню та продуманому плануванню (кажуть, що вона спроектована німцями) в неї є потенціал стати другою франківською Стометрівкою та новим центром притягання для мешканців та гостей мікрорайону Пасічна.