На Прикарпатті судять жінку, яка вбила і підпалила власне немовля


У Коломийському міськрайонному суді відбулося підготовче судове засідання у складі трьох суддів щодо умисного вбивства малолітньої дитини.

Нагадаємо, жінка у березні 2016 року одружилась, однак через сімейні непорозуміння молода пара розійшлась у жовтні того ж року. Від даного шлюбу обвинувачена 24 березня 2017 року народила сина, якого самостійно доглядала.

27 травня перебуваючи у приміщенні свого житлового будинку в с. Кобаки Косівського району знаходилась поряд зі своїм чадом займалавшись побутовими справами. Того ж дня у неї внаслідок обтяження необхідністю постійного догляду за дитиною, виник умисел позбавлення її життя.

Взявши тканинний шнурок обвинувачена обмотала шию дитини, після чого задушила сина. Надалі облила мертву дитину нафтопродуктом та підпалила її, однак тіло до кінця не згоріло. Продовжуючи свої злочинні дії обвинувачена загорнула тіло сина у тканину та віднесла до лісового масиву.

Тож вона підозрюється у протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто умисному вбивстві малолітньої дитини, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчинення злочину передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

На даний час обвинувачена перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 Івано-Франківська.    

Справу призначено до судового розгляду на 13.30 год 17 січня 2018 року.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram. Тільки найважливіші новини!