На сесію облради винесли питання про зняття Галабали з посади заступниці голови


Сьогодні, 31 березня в Івано-Франківській обласній раді розпочалось друге пленарне засідання четвертої сесії. У залі присутні 75 із 84 депутатів.

Під час формування порядку денного голова обласної ради Олександр Сич повідомив, що до нього надійшло звернення із ініціативи фракції БПП, підписане 32 депутатами.

"Ми, депутати обласної ради вимагаємо поставити на голосування питання про зняття з посади заступниці голови обласної ради Ольгу Галабалу, яка неодноразово дозволяла собі нетактовні зауваження на адресу депутатського корупусу. Окремі депутатські фракції та депутати облради вже звертали увагу на її висловлювання та звинувачення на адресу депутатів, лобіюючи свої вузькополітичні інтереси. Однак Ольга Галабала не взяла їх до уваги", - зачитав Сич.

Опісля очільник облради зачитав список прізвищ, що підтримали це звернення, серед яких представники фракцій БПП та Самопомочі. Олександр Сич зауважив, що оскільки для включення питання у порядок денний потрібно 28 голосів депутатського корпусу,  а є 32, тож він змушений включити це звернення у порядок денний без окремого голосування.

Нагадаємо, представниця від "ВОЛІ" Ольга Галабала на початку березня провела ремонт у своєму кабінеті.

До теми: Прикарпатські депутати розкритикували Ольгу Галабалу за «піар на камери»

Прикарпатські депутати вже хочуть висловити недовіру заступниці голови облради Галабалі

Бурхливу дискусію викликала "Програма охорони навколишнього середовища" у президії облради