На Великдень побили франківського "Канта". Потрібна допомога!


У неділю, 16 квітня побили франківського жебрака, що відомий багатьом як Пане Дайте Пару Копійок.

Про це у соцмережі Facebook повідомив франківець Ростислав Шпук.

"Дехто, затямивши, що Великдень - свято світле й променисте, заповзявся видобувати це світло з усього підручного, тобто підкулачного.  Наприклад, намагався, точніше намахався, вибити його з-під очей франківського Канта - Пана Дайте Пару Копійок. Але побічним ефектом бланшу виявилась втрата зору в одному оці та зміщення чогось там на його очному дні. Зміни можуть бути зворотніми, але потрібні прямі уколи, ліки ітд.

Тому після побиття Пан Дайте Пару Копійок змушений змінити амплуа і просити пару піґулок. Першу допомогу ми надали, його госпіталізовано у Офтальмонологію Обл. лікарні. Він буде вдячний за допомогу «парою копійок», якщо хтось зможе передати йому в палату №3, або через мене, бо картки не має. Травма несумісна з його видом діяльності, тому на посту деякий час не перебуватиме", - написав Шпук.

Оскільки з банками пан Василь справ не має, гроші можна переказати на рахунок Ростислава Шпука: Приват 5168 7427 0052 4543. Про переказ для швидкості ідентифікації варто сповіщати власника картки.