Нардеп Шевченко не поважає однопартійців?


Народний депутат Олександр Шевченко заявив, що йому доведеться балотуватись на міського голову Івано-Франківська, якщо не буде гідних кандидатів

"Якщо на вибори міського голови підуть такі "топові" кандидати, як Марцінків, Сич чи Шкутяк, то так - мені доведеться балотуватися. Якщо буде сильний, нормальний кандидат, то я буду всіляко його підтримувати", - зазначив Шевченко.

Про це народний депутат розповів на зустрічі з підприємцями Івано-Франківська, який організований інститутом розвитку міста "Новий Івано-Франківськ", пише Стик. Мовляв, бажання вчергове отримувати порцію негативу у нього немає, "але порядок у місті хтось мусить навести".

Варто зауважити, Олександр Шевченко належить до партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Так само як і Петро Шкутяк, який віднедавна очолює міський осередок "Солідарності". Тож такі висловлювання у бік однопартійця сприймаються неоднозначно. Та й, правду кажучи, здаються неетичними...

Кореспондент Бліц-Інфо вирішив поцікавитись у Петра Шкутяка, як він зреагував на таку заяву колеги по партії.

"Я думаю, що якщо Олександру Леонідовичу Коломойський скаже йти на вибори - то він і буде балотуватись. Якщо скаже не балотуватись, то він і не буде. І це не залежить від інших кандидатів. А щодо того, чи етичні такі висловлювання у бік однопартійців, то вже в нього треба питати", - зауважив Петро Шкутяк.