Нардеп від Прикарпаття красується у золотому годиннику за 450 тисяч гривень


Аксесуар нардепа з Калуша Ігоря Насалика коштує в три рази більше, ніж увесь його дохід за минулий рік

Призер Кубка України з бодібілдингу в категорії «ветерани» і депутат Блоку Петра Порошенка Ігор Насалик ходить на засідання з годинником за 450 тис. гривень. Днями фотокореспонденти сайту «Вести» помітили на руці Насалика швейцарський годинник Corum.

Така модель, як у депутата, називається Admirals Cup Tide Regatta і випущена лімітованою серією. У світі таких годин налічується всього 250 примірників, інформує видання. Вони виготовлені з рожевого золота, а циферблат прикрашений прапорами.

Відзначимо, що у своїй декларації про доходи нардеп Насалик зазначив, що за 2014 заробив 147 тис. гривень, а от його дружина принесла в сімейний бюджет майже 8 млн гривень, пишуть Вікна.

Живе родина політика в елітному котеджному містечку «Золоті ворота», що в Конча-Заспі. Символічно, що його двоповерховий особняк розташований на вулиці Верховної Ради. Крім цього, в його декларації значиться кілька елітних машин: Bentley і Mercedes-Benz. А старший син після закінчення Київського інституту міжнародних відносин полетів в Лос-Анджелес здобувати музичну освіту.

Раніше Ігор Насалик “засвітився” з іншим дорогим годинником, дуже нагадує модель Audemars Piguet Royal Oak Offshore 25940OK.OO.D002CA.01. Його вартість якого в інтернет-магазинах коливається від 30 000$ - 43 000$, повідомляв ”Стик”.