Очільник Франківська каже, що Шевченко будує асфальтний завод на території аеропорту без дозволу


Франківська влада з'ясовує хто дав дозвіл на зведення асфальтного заводу на території міжнародного аеропорту "Івано-Франківськ".

Про це у розмові з депутатами після проваленої сесії зазначив міський голова Віктор Анушкевичус, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"На території аеропорту Шевченко будує асфальтний завод. Супер! Тепер будете дихати тим всім", - підкреслив Анушкевичус.

Відтак мер зазначив, що вже розмовляв з депутатом Василем Ревчуком, який представляє громаду Опришівців та Хриплина, щоб той збирав територіальний комітет. Адже міська рада не давала дозволу на зведення заводу.

"Тепер те все буде валити на Опришівці, Хриплин, Черніїв", - додав Анушкевичус.

За його словами, колись асфальтний завод було винесено далеко за межі міста. Однак зараз мова йде не просто про міський аеропорт.

"В умовах війни Росії з Україною неприпустимо на території військового аеропорту будувати асфальтний завод. Наразі опрацьовуємо питання хто ж надав дозвіл", - наголосив очільник міста.

Насамкінець Анушкевичус повідомив, що щороку “Скорзонера” боргуює місту близько 700 тисяч гривень в рік за оренду.

Як відомо, аеропорт перебуває у багаторічній оренді “Скорзонери”.

Нагадаємо, свого часу екс-директор “Скорзонери”, а нині народний депутат України Олександр Шевченко  неодноразово обіцяв відновити процвітаючу роботу аеропорта і залучити сюди нові рейси.

Як повідомлялося раніше, на території аеропорту ведуться роботи схожі на зведення асфальтного заводу.