Очільник поліції подякував свідомим франківцям за «доноси» на п’яних водіїв


За минулий тиждень в Івано-Франківську патрульні склали 28 постанов за водіння у нетверезому стані.

Про це під час оперативної наради у міського голови повідомив начальник управління патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами полісмена, іванофранківці часто телефонують на 102 та повідомляють про нетверезих водіїв.

Зокрема, минулої ночі на лінію 102 надійшов дзвінок, що в Івано-Франківську з вулиці Саєвича поїхав автомобіль Renault Duster. Заявник вказав номер автомобіля та повідомив, що водій може бути нетверезий.

Згодом патрульні помітили цю автівку та вирішили зупинити її. За кермом Renault Duster сидів 20-річний водій - він погодився пройти тест на стан алкогольного сп'яніння. Результат виявився позитивним - 0,30 проміле. На водія поліціанти склали постанову за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування у стані алкгольного сп'яніння).

«Тому дякую громадянам за допомогу та прошу й надалі не ігнорувати п'яних водіїв. Вірю, що разом зробимо місто безпечним!», - наголосив Міхалець.

До слова, тільки за минулу ніч патрульні виявили чотирьох водіїв, які керували напідпитку та оформили необхідні матеріали.

Окрім того, сьогодні на оперативній нараді також йшлося про те, що у День сміху франківці вийдуть на весняну толоку, в Івано-Франківську призначили нового головного медика та мер каже штрафами «відремонтувати» GPS-трекери у франківських маршрутках