Підприємці просять залишити Ротару керівником міського парку, бо налагодили з ним співпрацю


Франківські підприємці, що здійснюють свою діяльність у міському парку ім. Т.Шевченка стали на захист його вже колишнього керівника Володимира Ротару.

Як відомо, сьогодні під час оперативної нарада міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків представив нового директора КП «Міський парк культури та відпочинку імені Т. Г. Шевченка». Ним стала екс-очільниця ЄРЦ Руслана Василюк, передає кореспондент Бліц-Інфо.

Втім, такі кадрові рішення очільника Франківська припали не всім до душі. Зокрема, вчора профспілкова організація колективу КП звернулась до мера з проханням залишити керівником Володимира Ротару. На думку колективу, такі зміни є необгрунтованими, адже за час керівництва Ротару парк тільки розвивався.

Та сьогодні очільник Франківська зазначив, що вже підписав відповідне розпорядження.

«Якщо вони  захочуть судитися – будемо. Ми також піднімемо громадськість, подивимося, як вони прибирали парк та що зробили за ці роки», - наголосив Марцінків.

Сьогодні ж проти призначення нового керівника висловились підприємці. Як йдеться у зверненні до міського голови, Ротару за десять років встиг порозумітись та налагодити співпрацю з ними. На думку підприємців, Володимир Ротару належно виконував свої обов'язки і знає специфіку роботи, тож варто продовжити з ним договір. Адже, припускають, що кадрові експерименти можуть лиш нашкодити.

Слід зауважити, що перебування Володимира Ротару на посаді керівника міського парку було аж не настільки "безхмарним". Адже до його роботи були зауваження і в очільників міста і в громадськості.  Попередній міський голова Віктор Анушкевичус неодноразово грозився звільнити Ротару, а активісти вимагали публічного звіту про роботу.

До теми:Через бездіяльність директора міського парку, Франківськ може втратити грант від ЄС

Роботу директора міського парку Володимира Ротару буде перевіряти спеціальна комісія

В івано-франківському парку "зацвіли" озера

Громадська рада Івано-Франківська контролюватиме роботу міського парку

Марцінків натякнув, що посада керівника міського парку скоро стане вакантною