Підсумки гри: Франківські патрульні затримали шістьох вболівальників "Карпат"


Вчора, 20 вересня в Івано-Франківську відбувся матч 3 попереднього раунду Кубка України з футболу між «Прикарпаттям» та львівськими «Карпатами».

З рахунком 2:1 перемогу вибороло франківське "Прикарпаття". 

Загалом за правопорядком під час футбольного матчу стежили 295 людей. Це – правоохоронці, а також працівники муніципальної варти, нацгвардійці, учасники АТО та стюарти. 

За словами пре-секретаря патрульної поліції Миколи Гурака, ніхто з вболівальників не постраждав.

Патрульні затримали шістьох порушників громадського спокою. На них склали адмінматеріали та відпустили. Здебільшого це мешканці Львівщини.

«Серед постраждалих були також поліцейські, які постраждали від хуліганських дій вболівальників. Точну кількість постраждалих поліцейських не можу назвати, адже не всі зверталися за медичною допомогою», - зауважує Гурак.

Як відомо, вчора "Прикарпаття" перемогло "Карпати" з рахунком 2:1 і рухається далі в Кубку України. Після першого голу львівські фанати з піротехнікою прорвалися на поле. Як наслідок, матч зупинили на 25 хвилин. Коли всі заспокоїлись гру продовжили. Та після останнього свистка розлючені фани "Карпат" знову вибігли на поле, почали палити фаєра та кидати у поліцію всім, що попаде під руку. Кількох затримали та склали адмінпротоколи за хуліганство. Слід зауважити, аби уникнути сутичок між ультрас франківська поліція супроводжувала їх за межі міста.