Після "поїздки" вулицями Івано-Франківська у смітнику, Кавацюка повезли помитися


У рамках акції ПС "Чистий четвер" активісти люстрували у сміттєвому баку очільника управління мінюсту в області Василя Кавацюка.

Нагадаємо, сьогодні активісти Правого Сектору та Самооборони Прикарпаття провели марш-протест проти легалізації на Прикарпатті Опозиційного блоку та існування Комуністичної партії.

Прийшовши до Управління мінюсту в області активісти почали скандувати "Кавацюк виходи". Так і не дочекавшись Кавацюка ініціативна група ПС піднялися на 4 поверх, повідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Після кількахвилинної розмови та наполегливих прохань вийти до людей та пояснити чому він зареєстрував "Опозиційний блок", Кавацюк погодився вийти. Та спустившись на перший поверх, намагався сховатися за охорону держустанови. Та сили були не рівні і представники ПС таки "відбили" чиновника. Так, під крики "Ганьба" він опинився у сміттєвому баку.

Опісля активісти вимагали, щоб Кавацюк написав заяву на звільнення згідно закону "Про очищення влади". Адже, за словами головного "правосекторівця" Прикарпаття, він перебуває на посаді майже 5 років і працював на режим Януковича. 

Після півгодинного "катання" вулицями міста чиновника закидали яйцями та облили зеленкою. Також молодики порвали на ньому сорочку, а пізніше і майку.

Насамкінець зрозумівши, що Кавацюк не напише заяву, представники ПС посадили його в автівку та повезли помитися. А щоб він пізніше не звинуватив їх у катуванні та побитті, захопили з собою міліціонера, який забезпечував порядок під час акції.