Прокуратура Франківська обіцяє довести до суду хоч одну справу щодо ігрових автоматів


Сьогодні, 24 травня продовжилась 12 сесія міської ради на якому заслухали звіт прокурора Івано-Франківської місцевої прокуратури.

За словами прокурора Ігора Стефанишина, прокуратура бореться з ігровими автоматами в місті, проте довести справу до суду дуже важко, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Гра ведеться на комп'ютерах через інтернет, а сервери знаходяться не на території України. Тож щоб довести злочин ми призначили спеціальні експертизи. Робота проводиться. І сподіваюся, що в цьому році хоч одне провадження буде успішним. Коли будуть результати, я прозвітую перед громадою", - запевнив прокурор.

Опісля міський голова Руслан Марцінків поцікавився, чи прокуратура бореться з незаконними наливайками, яких у середмісті багато. На це правоохоронець пояснив, що з ними має боротися ДФС та місцева влада, а прокуратура займається тільки фальсифікованим алкоголем.

"Ми уже викрили кілька складів та так званих "гуралень" з фальсифікованим алкоголем, за якими відкрили провадження", - запевнив Ігор Стефанишин.