Прокуратура хоче примусово доставити прикарпатську депутатку до суду


Сьогодні, 22 листопада в Івано-Франківському міському суді відбулось засідання у справі депутатки обласної ради Марії Рудик, яка вчинила корупційне правопорушення.

Як відомо, депутат фракції "ВОЛЯ" Марія Рудик придбала автомобіль марки Mitsubishi Outlander вартістю 213 тис. грн та не повідомила Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни в майновому стані. Справу веде суддя Наталія Деркач, інформує кореспондент Бліц-Інфо із зали суду.

Сьогодні на судове засідання з'явився прокурор Віталій Данилишин. Водночас з невідомих причин у суд не прийшла сама Рудик. Також не було і її захисника. Також прокурор зауважив, що розглядати справу без неї не можуть.

Відтак він просив суд примусового приводу. Справу перенесли на 5 грудня 14 год.

Нагадаємо,"волівка" відмовилась коментувати ситуацію ЗМІ, назвавши справу проти неї "політичним замовленням". Втім депутат не заперечує, що справді придбала нову автівку після того, як розбила попередню.

Марія Рудик - директор навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, депутат Івано-Франківської обласної ради від партії "ВОЛЯ".