Прокурор зачитав обвинувальний акт стоматологу-різнику: Приревнував – вбив – розчленував


Сьогодні в Івано-Франківському міському суді розпочали перше судове засідання у кримінальній справи стоматолога Вуйціва. Як відомо, його звинувачують у подвійному вбивстві. Також у справі є ще один підсудний. Це дівчина стоматолога-різника Бойків, яку звинувачують у приховуванні злочину та вирощуванні нарковмісних речовин.

До зали суду прийшли прокурор, захистники обвинуваченого та потерпілі з адвокатами, передає кореспондент Бліц-Інфо. 

Розпочали судовий розгляд із зачитання прокурором обвинувального акту. А саме, як підсудний вбив спочатку Ігоря Струтинського, а через місяць й Антона Кучерака. Як зазначено у документі, Вуйців вбив та розчленував двох чоловік, приренувавши їх до Бойків. Мовляв, перший під час спільного застілля, запропонував їй вступити у статеві зносини. Другий, теж під час застілля, приділив Бойко знаки уваги, що свідчили про симпатію. За це Вуйців вбив їх, вдаривши ножницями в око. Опісля розленував їхні тіла та упакував у пакети. Потім разом із Бойко вивезли пошматовані тіла чоловіків на закинуту будову.

На запитання судді чи визнає Ігор Вуйців свою вину, стоматолог відповів, що не визнає. Також не визнав Вуйців позови щодо моральної шкоди від потерпілих. Натомість, підсудна повнюстю визнала свою вину та погодилась давати свідчення. Вуйців же погодився свідчити тільки після свідчень свідків.

Колегія суддів визначила розгляд справи у наступному порядку: підсудна - потерпілі- свідки - підсудний - матеріали та документи справи. Тож, у звязку із іншии запланованими справами у суддів, суд оголосив перерву до 14 травня.

Нагадаємо, за версією правоохоронців вбивство двох громадян Івано-Франківська, розчленовані тіла яких знайшли на закинутій будові, відбулося через п'яні ревнощі стоматолога до своєї співмешканки.

До теми: Франківському ревнивому стоматологу-різнику загрожує довічне ув'язнення.

Стало відоме місце злочину франківського стоматолога-різника

В Івано-Франківську поховали Антона Кучерака, по-звірячому вбитого стоматологом-різником