Прикарпатський нардеп визнав, що його помічник причетний до наркоторгівлі?


Народний депутат від БПП Юрій Соловей визнав, що його помічник-консультант Григорій Радиш має проблеми із законом.

Про це Соловей написав на своїй сторінці у Facebook. За його словами, він одразу  підготував звернення на голову апарату парламенту щодо звільнення Радиша.

Як відомо, вчора прес-служба СБУ в області повідомила про викриття підпільних нарколабораторій на території Івано-Франківської та Чернівецької областей, що вирощували марихуану методом гідропоніки.

Під час обшуків було вилучено понад 30 кілограмів готової марихуани (вартість на чорному ринку – понад 3 мільйони гривень), майже одну тисячу рослин канабісу, спеціальне лабораторне обладнання, системи освітлення, зволоження і температурного режиму, добриво, велику кількість хімічних добавок, що використовувались у процесі вирощування наркотиків.

Правоохоронці тоді ж затримали чотирьох членів організованого злочинного угрупування, в тому числі й двох організаторів незаконного бізнесу – громадян однієї з європейських країн.

Сьогодні ж, прикарпатські ЗМІ повідомили, що одним із організаторів наркобізнесу є помічник-консультант народного депутата від БПП Юрія Солов'я - Радиш Григорій Григорович. Тож, очевидно, що саме ці проблеми із законом має на увазі народний обранець.

До слова, нарколабораторія на Івано-Франківщині знаходилась у Косівському районі. Тобто, на виборчому округу, де й здобув перемогу на парламенських виборах Юрій Соловей.