Прикарпатський нардеп Юрій Соловей спростовує свою причетність до фірми «Шляхбудлім»


Прикарпатський нардеп від БПП"Солідарність" Юрій Соловей спростовує інформацію про те, що він нібито має відношення до фірми ТОВ «Шляхбудлім», яка проводить ремонт дороги Р-24.

Інформація, щодо мого відношення до фірми-підрядника  не відповідає дійсності”, – заявив прикарпатський нардеп Юрій Соловей. Для підтвердження своєї правоти народний депутат зробить запит в ЄДРПОУ щодо встановлення власників відповідного підприємства, пишуть Версії.

Також народний обранець запевнив, що особисто контролюватиме хід виконання ремонтних робіт та нагадав, що на Гуцульщині за останні десять років ніхто навіть не бачив такого явища, як капітальний ремонт доріг.

“Ті, хто поширює цей бруд мабуть забули, що 10 років на Верховинщині та Косівщині, окрім мізерних ямкових ремонтів,  дороги  не робилися взагалі, як і не було залучено мільйонних коштів для здійснення цих робіт. Поряд з цим, розумію, що роботи мають виконуватись якісно. Тому особисто проконтролюю, щоб була проведена перевірка якості виконаних робіт, а  у разі виявлення дефектності – підрядником наново здійснено ремонт дороги“, – резюмував Юрій Соловей.

До теми: Фірма, наближена до нардепа Солов'я, ремонтувала з порушення дорогу на Косівщині?