У Франківську п'янства не буде! – Міхалець прокоментував вчорашнє ДТП


Керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець розповів, що жінка, яка вчора збила трьох людей та втекла з місця ДТП плакала та просилася.

«Коли ми почали працювати в Івано-Франківську, я пообіцяв боротися з нетверезими водіями. І за рік їх спіймали сотні. Та кількість не зменшується. Чому?!

Усім п'яним копи розповідають про те, що вони потенційні вбивці, дехто киває головою і через тиждень ми зустрічаємося знову за тих самих обставин. Вже і штрафи підняли, а безстрашних менше не стало. То у нас люди такі небідні чи треба показово посадити кількох, щоб інші знали?

Вчора водійка плаче і проситься, бо в неї мала дитина. Ти не думала про дитину, коли від бампера троє людей відлетіли? Шкода, що скалічені, але, слава Богу, хоч живі. Вірю, що відповідальність вона понесе гідну», - акцентував очільник копів.

За словами Дмитра Міхальця, завдяки кваліфікованим медикам патрульний вже прооперований, його життю нічого не загрожує. На жаль, один потерпілий і досі в реанімації.

«У Франківську п'янства не буде! Ми працюватимемо у рамках закону, але жорстко. Попереджую: якщо хтось хотів «50 грам коньяку» і сідати за кермо, краще цього не робити. Особовий склад УПП отримав нове доручення.

Дякую небайдужим, які повідомляють про п'яних за кермом і прошу робити це й надалі! А лікарі молодці, добра робота», - наголосив Міхалець.

До теми: У Крихівцях позашляховик на великій швидкості збив двох хлопців і патрульного

З’явилося відео з місця ДТП у Франківську, де водійка збила патрульного і двох цивільних

Соцмережі впізнали водійку на BMW X5, що вчинила криваве ДТП у Франківську