У річці на Косівщині перекинулась автівка: Одного з потерпілих досі шукають


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

26 серпня о 23.59 у селі Стопчатів Косівського району присілок Заріка, у річці Лючка 46-річний водій автомобіля ЛуАЗ 969М, житель села Стопчатів, переїжджаючи в брід через річку допустив перекидання автомобіля в річці на ліву сторону.

На місці події 59-річний пасажир, також житель села Стопчатів, самостійно вибрався з кузова автомобіля, а водія затиснуло в салоні.

27серпня о 00.04 до місця надзвичайної події прибули рятувальники, які надали допомогу та витягнули з кузова автомобіля водія.

Працівники швидкої медичної допомоги на місці події оглянули потерпілих та надали медичну допомогу, від подальшої госпіталізації потерпілі відмовились. Станом на 00.23 рятувальни взялись витягувати автомобіль ЛуАЗ 969 М з річки Лючка на беріг.

О 00.30 до рятувальників від перехожого поступила додаткова інформація, про те, що в салоні автомобіля міг знаходитись ще один 55-річний пасажир. Місце перебування останнього не відоме: по місцю постійного проживання відсутній, мобільний телефон відключений. Надзвичайники станом на 02.00 провели візуальне обстеження близько 2 км. берегів та поверхні русла рчки Лючка в низ по течії від місця надзвичайної події, потерпілого не виявлено.

27 серпня на місці надзвичайної події заплановано роботу водолазів та гірських рятувальників для обстеження русла та берегів річки.

Станом 06.00 27 серпня місце перебування зниклого невідоме.