В Івано-Франківську обирають представників від громадськості у комісію патрульної поліції


Сьогодні, 8 червня в Івано-Франківську відбулося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Серед іншого, депутати розглянули питання “Про обрання представників до складу поліцейської комісії Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Департаменту патрульної поліції Національної поліції України”, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

За словами голови комісії Тараса Виноградника, нацполіція звернулася до них, щоб відібрати двох кандидатів у поліцейську комісію та винести питання на наступне засідання сесії облради.

Наразі свої кандидатури подали вже дві організації. Зокрема, від ГО «Поступового гурту франквців» Віталія Костишина, а від Асоціації патріотів – Андріана Волгіна.

Також буде ще одна кандидатура від Народної самооборони. Представника від останнього повинні представити на наступному засіданні комісії.

Заступник голови комісії Сергій Федорців зауважив, що з кандидатурою Костишина члени комісії вже ознайомлені, оскільки його подавали в інші поліцейські комісії. Тож він запропонував, щоб інші кандидатури також подали свої біографічні довідки.

До теми: На Прикарпатті не вистачає державних нотаріусів

Мешканці будинку на Чорновола скаржаться обласним депутатам на роботу МІУК

Мешканці прикарпатського села просять в облради допомогти повернути їм пасовище

На Прикарпатті ліквідовують державні контори через відсутність нотаріусів