В поліції не знають про затримання 80 дітей на "Бастіоні"


Сьогодні, 27 лютого під час оперативної наради, керівник Муніципальної варти Богдан Кухарук повідомив про те, що днями вони спільно з поліцією спіймали кілька десятків дітей за вживанням наркотиків.

За його словами, частину дітей було затримано. У рейді також брали участь працівники патрульної поліції, ювентивної превенції, представники робочої групи з продажу алкоголю дітям.

Натомість в ювенальної превенції Прикарпаття зазначають, що у п’ятницю, 23 лютого їхні працівники спільно з працівниками КП «Муніципальна варти», Івано-Франківського міськвиконкому та УПП в Івано-Франківській області провели рейд на території біля входу в фортечну галерею «Бастіон».

"Рейдова група близько 18 год 20 хв. виявила у зазначеному місці близько 15 неповнолітніх осіб, у яких під час поверхневої перевірки заборонених предметів та речей виявлено не було. Після встановлення їх осіб працівники ювенальної превенції провели з неповнолітніми профілактичну бесіду, а двох неповнолітніх дівчат, які є мешканками Тисменицького району, було запрошено до службового приміщення Івано-Франківського ВП та згодом передано їх батькам", - запевняють у відділі. 

Водночас в Ювенальній превенції зазначають, що інформація щодо затримання працівниками КП «Муніципальна варта» близько 80 неповнолітніх осіб і вилучення у них наркотичних засобів та алкогольних напоїв до них не надходила.

Втім, закликають небайдужих повідомляти на 102 у разі, якщо їм відомо про дивні зборища дітей.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!