Владу Івано-Франківська просять привести до ладу рекламу у середмісті


На сайті петицій до влади мешканець Івано-Франківська пропонує привести різнобарвні вивіски в історичній частині міста до єдиного стандарту.

Наразі петицію під назвою "Реклама (назва магазинів/офісів/барів/ресторанів та ін.), яка відповідає європейському місту" підписали вже 181 особа. Тож для розгляду її владою потрібно зібрати тільки 69 підписів, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

"Місто Івано-Франківськ - чудове європейське місто, але вже багато років місто потерпає від незрозумілої реклами (особливо в історичній частині). Кожен підприємець робить вивіску свого закладу на свій лад та кольорами, якими вважає за потрібне. Від цього страждає краса та привабливість міста, та псуються історичні будівлі (пам'ятки архітектури). Має бути розроблений чіткий план встановлення реклами, а в центральній/історичній частині міста він має бути однотонним та негромізстким (колір може бути чорний). Реклама повинна гармонічно вписуватися в історичну частину міста, а вітрини мають бути чисті від іншої реклами. Достатньо узяти приклад багатьох європейських міст і запровадити його. Додаткових коштів для цього не потрібно. Просто має бути чітка законотворча база та воля місцевої влади", - зазначає автор.

Підтримати петицію можна за посиланням.

Нагадаємо, мешканці Івано-Франківська через петиції вимагають у влади ліквідувати ринки в середмісті