Вночі невідомі підпалили підприємство голови Асоціації деревообробників Прикарпаття


Сьогодні вночі скоєно розбійний напад на підприємство, власником якогого є голова Асоціації деревообробних підприємств Прикарпаття Ігор Соболевський. Невідомі особи, нанесли тілесні ушкодження охороннику і підпалили підприємство.

Про це йдеться у соцмережі Facebook, на сторінці "Асоціація Деревообробних Підприємств Прикарпаття", повідомляє Бліц-Інфо.

Вогнеборці, які спрацювали дуже оперативно ліквідували пожежу, Працює оперативно-слідча група. Охоронець з черепно-мізковою травмою доставлений в лікарню.

Як відомо, не так давно було атаковано приватниу оселю очільника Асоціації. Причина авгресії не викликає сумнівів, - деревообробники вимагають заборонити експорт круглого лісу за межі України, який набрав масового характеру і становить загрозу як для економіки, так і природи Карпатського регіону та України вцілому.

"Відомо, що найближчими днями відбудеться чергове засідання робочої групи в комітеті промислової політики та підприємництва Верховної Ради України, де лобісти експорту програють деревообробникам завдяки непохитній позиції представників Західноукраїнської Асоціації, яку теж очолює Ігор Соболевський. Не зрозуміла логіка нападників, - керівник організації лише озвучує позицію її членів, а стратегічні рішення приймаються колегіально, тому жодні дії проти керівника не здатні вплинути на позицію Асоціації вцілому", - йдеться в повідомленні.

До теми:У дворі голови Асоціації деревообробників Прикарпаття сталися два вибухи