Якої погоди чекати цього тижня прикарпатцям


За повідомленнями синоптиків цілий тиждень погода буде дощовою та холодною.

Тож Бліц-Інфо зібрало прогноз на тиждень, щоб негода не застала вас раптово.

Зокрема, в понеділок, 25 травня з ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Удень очікується дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря вдень 14-16о тепла.

У вівторок, 26 травня також весь день буде хмарним. Удень очікується сильний дощ, до вечора він може послабшати. Температура повітря вночі - 6-8о тепла, вдень повітря прогріється до 13-15о тепла.

Дощовою буде і середа, 27 травня. Сонце в цей день буде рідко з'являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дощ, який ввечері послабшає. Вчорі синоптики прогнозують 6-8о тепла, вдень повітря прогріється до комфортних 16-18о.

В четвер, 28 травня очікується безхмарний ранок. Втім погода зміниться вже у середині дня й небо вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Удень і ввечері йтиме сильний дощ, який поступово слабшатиме. Вночі прогнозують 5-7о тепла, вдень - 15-17о. тепла.

На завершення робочого тижня у п'ятницю, 29 травня сонце буде рідко з'являтися з-за хмар. Увесь день йтиме дощ, який до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі 7-9о тепла, вдень 13-15о.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!