Юнак з Франківська потребує термінової допомоги на дороговартісне лікування


Вісімнадцятирічний Денис Гостюк з Івано-Франківська захворів на тяжку хворобу, проте сім'я не має коштів на лікування.

Минулого року Денису поставили тяжкий діагноз — Лімфома Ходжкіна. До цього хлопець ніколи не хворів, займався спортом, вів здоровий спосіб життя. Добре вчився в школі, поступив на державну форму навчання в Прикарпатський національний університет ім.Стефаника і захворів.

"Ось вже рік, як ми боримося з цією недугою. Денис пройшов 9 курсів хіміотерапії, з яких три курси — високодозні. Пройшов обстеження на ПЕТ-КТ та консультацію в Київському центрі трансплантації кісткового мозку, і висновок лікарів — потрібна трансплантація кісткового мозку. Вартість високодозної терапії і пересадки кісткового мозку від 100 до 150-тисяч гривень. Після цього - рік підтримуючої хіміотерапії препаратом «адцетріс» (брентуксимап). Лікування не менш дороговартісне, один курс коштує 240 тисяч гривень. Наразі медики не можуть спрогнозувати кількість курсів", - розповідає мама хлопця Надія Гостюк. 

Жінка працює на державній службі вже понад 23 роки, проте зарплати не вистачить навіть на один курс хіміотерапії. Продати сім'я немає що, бо живе в будинку батьків. Друзі, знайомі, колеги по роботі весь рік допомагали хто чим міг, а тепер де знайти кошти жінка не знає. Адже від держави ніякої допомоги немає, — фонди допомагають тільки дітям до 18 років.

"Звертаюся до Вас з криком про допомогу. Мій син моя надія і опора, і для мене він дитина, яка хоче жити, і бориться за життя. Благаю вас допоможіть будь ласка врятувати мого сина. Я знаю, що багато є дітей і дорослих, які потребують допомоги, але маю велику надію, що знайдуться добрі, небайдужі люди, які допоможуть моєму синові та не залишать нас у біді", - просить Гостюк.

Для тих, хто може допомогти контакти мами:

Гостюк Надія Юріївна (denysgostyk@gmail.com)
м.Косів Івано-Франківська обл.
тел. 0676497474

Картковий рахунок мами Надії Гостюк у Приватбанку: 5168 7572 4043 6438

Призначення платежу: Допомога на лікування сина Гостюка Дениса Юрійовича