За один день невідомі підпалили ліфти у чотирьох багатоповерхівках. Збитки сягають понад 160 тис грн


Вчора, 4 листопада в Івано-Франківську рятувальники гасили пожежі в чотирьох ліфтових шахтах дев'ятиповерхівок на вулицях Молодіжній і Миколайчука.

Зокрема, о 12.19 на вулиці Молодіжна трапилась пожежа в ліфтовій шахті дев’яти поверхового житлового будинку. На пожежі з ліфта, який застряг на п’ятому поверсі врятовано жінку (особисті дані відмовилась надавати) та виведено на свіже повітря з верхніх поверхів дві особи. Вогнем пошкоджено електрокабеля. Збитки: прямі – встановлюються, побічні – 40000 грн.

О 13.22 на вулиці Молодіжна спалахнула пожежа в ліфтовій шахті. На пожежі виведено на свіже повітря шість мешканців будинку. Вогнем пошкоджено електрокабеля. Збитки: прямі – встановлюються, побічні – 40000 грн. 

О 13.37 рятувальники виїжджали гасити пожежу в ліфтовій шахті вже на вулиці Миколайчука. Вогнем пошкоджено електрокабеля. Збитки: прямі – встановлюються, побічні – 40000 грн.

А о 15.52 рятувальники знову їхали на вулицю Молодіжна. Вогнем пошкоджено електрокабеля. Збитки: прямі – встановлюються, побічні – 40000 грн.