За стрілянину біля нічного клубу шістьом молодикам світить від 3 до 7 років


Івано-Франківською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, тобто грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Досудовим розслідуванням установлено, що жителі міста Києва та Київської області, перебуваючи в одному з нічних клубів міста Івано-Франківська, в ніч на 01.04.2018 застосували вогнепальну зброю та умисно нанесли удари руками й ногами кільком відвідувачам закладу.

Внаслідок вищевказаних дій шкоду завдано двом потерпілим особам.

На даний час шістьом молодикам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 («Хуліганство») Кримінального кодексу України, та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинені дії зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років, пише прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

 До теми: Поліція показала, як затримували стрільців біля "Ельдорадо"