Заступник міського голови не стримався і назвав керівника колишнього ДТСААФ "баригою"


Сьогодні в Івано-Франківську обговорили проблему незаконної забудови біля озера на Мазепи, 144, де будує колишній ДТСААФ.

Конфлікт розпочався з того, що ГО «Товариство сприяння обороні України» незаконно віддало  комунальну земельну ділянку під будівництво багатоповерхового будинку і вже почала продавати квартири у майбутній новобудові за дуже низькою ціною.

Зважаючи на це заступник міського голови Олексій Кайда попередив містян не купувати квартири у цій новобудові незважаючи на привабливу ціну. Мовляв, потім будуть ходити під міськвиконком і просити ввести в експлуатацю будинок, але цього не буде. 

Претензії до керівника ГО «Товариство сприяння обороні України» Петра Никитюка були і в спортивного клубу "КАНО", який орендує у них приміщення біля озера. Зокрема голова спортклубу розповів присутнім, що приміщення вони відремонтували за свій рахунок і справно платять за комуналку. А Никитюк в той же час, ще і погрожує підвищенням орендної плати, якщо вони будуть проти нього. 

Голова товариства на ці звинувачення відповів, що навпаки допомагає клубу, як може, а ремонт у "його приміщенні" ніхто їх не змушував робити. 

Почувши це, Олексій Кайда не витримав і назвав Никитюка "баригою".

Ви мали б подякувати клубу за те, що вони платять комуналку і зробили там ремонт. А ви шантажуєте їх! Ви барига, самий натуральний барига. І якщо хочете, подайте на мене в суд за ці слова”, – емоційно сказав Кайда.

У свою чергу Петро Никитюк пообіцяв так і зробити, адже вважає, що заступник мера образив його гідність.

Як писав раніше Бліц-Інфо, замовник будівництва, колишній ДОСААФ, а тепер громадська організація «Товариство сприяння обороні України» не допускає архбудінспекцію на самовільне будівництво біля міського озера.