Зупинена нетверезою за кермом водійка заявила про побиття франківськими патрульними


У п'яницю, 14 квітня до міської клінічної лікарні Івано-Франківська звернулась 18-річна дівчина.

Франківка повідомила, що близько 4-ранку напередодні патрульні поліцейські нанесли їй тілесні ушкодження. Про це кореспонденту Бліц-Інфо повідимили у прес-службі патрульної поліції Івано-Франківська. Наразі обставини з'ясовуються.

Слід зауважити, заявницею є водійка, яку тієї ночі поліція зупинила нетверезою за кермом. Алкотестер підтвердив підозри поліціантів - у крові дівчини було 0,73 проміле алкоголю. На неї склали адмінпротокол за ст. 130 КУпАП та відсторонили її від керування.  Та згодом на Короля Данила патрульні побачили той самий автомобіль та подали вимогу зупинитись. Водій Citroen Berlingo проігнорував вимогу поліціантів та збільшив швидкість. Після кількох зхвилин переслідування авто таки зупинили. За кермом була мама 18-річної дівчини, яка сиділа збоку. Жінка була нетвереза - пояснила, що вирішила забрати автомобіль додому.

Мама з дочкою вели себе агресивно та кидалися на поліціантів, тож на них вдягли кайданки та склали адмінпротоколи за дрібне хуліганство та злісну непокору.