Презентація "Поезії без укриття"


4 серпня Івано-Франківська обласна бібліотека імені Івана Франка запрошує на презентацію антології "Поезія без укриття". Початок о 15:00.

До антології ввійшли вірші 70 українських поетів. У книзі представлені твори поетів із Бучі, Ірпеня, Борисполя, Білої церкви, Києва, Чернігова, Сум, Харкова, Полтави, Черкас, Хмельницького, Рівного, Луцька, Львова, Ужгорода, Івано-Франківська, Тернополя, Чернівців, Вінниці, Кропивницького, Дніпра, Миколаєва, Херсона, Червонограда, Лубен, Олександрії та багатьох інших міст.

Під час зустрічі всі охочі з перших вуст зможуть дізнатися, як з'явилася книга, яка є свідком війни та почути поезію, написану серед сирен і вибухів.

Надія Гармазій - упорядниця та співавторка "Поезії без укриття" розповість про зародження ідеї створення цієї книги війни та необхідність художньої фіксації певних моментів історії, коли відчуття ще зовсім живі.

Ірена Яніцька - дизайнерка та співавторка антології додасть розуміння, як це робити книгу про війну між сиренами і ракетами, коли завтра може не настати.

Василь Карп'юк - видавець та співавтор цієї символічної хроніки протистояння, розповість чому треба зберегти художнє відображення цієї війни та важливість культури в час війни.

25 % з кожного проданого примірника перераховуються для ЗСУ.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!