10 новорічних мультфільмів, які варто подивитися всією сім’єю


Зимові свята – саме той час, коли батьки можуть весь свій вільний час присвятити дітям. А що ще, крім гри в сніжки, ліплення сніговика і розваг з санками, обожнюють діти? Правильно – дивитися цікаві мультики!

Спільний перегляд наповнених атмосферою казки та чаклунства історій, буде чудовим способом провести вільний час для всієї родини. А щоб ви не витрачали час на пошуки, ми вже склали для вас готовий список рекомендацій, пише sparkmedia.

Отже, представляємо вам десятку кращих новорічних і різдвяних мультфільмів, які подарують святковий настрій як дітям, так і дорослим.

Крижане серце Frozen

Мультфільм "Крижане серце"

Коли древнє пророцтво збувається і королівство занурюється в обійми вічної зими, троє безстрашних героїв – принцеса Анна, відважний Крістоф і його вірний олень Свен – відправляються в гори, щоб знайти сестру Анни, Ельзу, яка може зняти зі країни жахливе закляття. По дорозі їх чекає безліч захоплюючих сюрпризів і захоплюючих пригод.

Різдвяна історія A Christmas Carol

Мультфільм "Різдвяна історія"

Але одного разу, напередодні чергового свята, його похмуре житло відвідують привиди Різдва, які показують скнарі жахливі речі з його минулого, сьогодення і майбутнього, які повністю змінюють погляди Скруджа на життя.

Ця повчальна історія переносилася на великі і малі екрани незліченну кількість разів, але як і раніше не розгубила своєї актуальності. Похмурий і вічно злий старий по імені Ебенезер Скрудж ненавидить Різдво і все, що з ним пов’язано. В його світі існують тільки гроші і сірі будні в спробах заробити їх якомога більше.

Льодовиковий період: Гігантське Різдво | Ice Age: A Mammoth Christmas

Ice Age: A Mammoth Christmas

Коли Сід випадково руйнує різдвяний камінь, Менні говорить йому, що Сід потрапив у чорний список Санти, і що лінивцеві доведеться летіти на північний полюс просити вибачення у Санти.

На північному полюсі Сід хотів все зробити як краще, але тільки погіршив ситуацію. Тепер справа за Менні і компанією, тільки вони об’єднавшись зможуть зберегти Різдво для всього світу!

 

Полярний експрес The Polar Express

Мультфільм "Полярний експрес"

Ця екранізація популярної дитячої казки Кріса Ван Олсберга, розповідає історію хлопчика, який не дивлячись на глузування однолітків і скепсис дорослих завжди вірив в існування Санта Клауса.

І ось одного разу, напередодні Різдва, коли в черговий раз він чекав появи Санти, біля його дому зупинився казковий поїзд, кондуктор якого запропонував йому здійснити незабутню подорож до північного полюса, в світ чудес, який відкритий тільки для тих, хто в нього вірить …

Снігова королева (2012) | The Snow Queen

Мультфільм "Снігова королева"

Маленькій і сміливій Герді, яка відправилася в небезпечну подорож, щоб врятувати свого брата Кая, належить зіткнутися зі Сніговою Королевою, яка прагне створити Новий світ – холодний і практичний, де чіткість ліній покликана замінити емоції, а північний вітер повинен остудити людські душі.

Вартові легенд | Rise of the Guardians

Вартові легенд

Санта Клаус вміє не тільки кататися на оленях, Зубна Фея здатна не тільки розносити подаруночки, Великодній Кролик не тільки постачальник цукерок, а Сніговик просто заморожує все довкола себе. Разом вони – справжній спецзагін, на плечах якого мир та безпека всього світу дитячих фантазій.

 

Секретна служба Санта-Клауса | Arthur Christmas

Мультфільм "Секретна служба Санта-Клауса"

Як Санта-Клаусу вдається встигнути скрізь і всюди за одну різдвяну ніч, не обділивши подарунком жодної дитини? Виявляється, у нього є цілий загін помічників-ельфів – особиста Секретна служба, яка допомагає доставляти подарунки за адресою і точно в строк.

Однак ідеально налагоджений сервіс раптово дає збій, і маленька дівчинка залишається без подарунка. Виправити ситуацію береться Артур, юний син Санти.

Снігова битва | La guerre des tuques

Мультфільм "Снігова битва"

Зима – чудовий час для різноманітних ігор та веселощів! Щоб зайняти себе чимось під час зимових канікул, діти з маленького канадського села вирішують влаштувати грандіозне снігове побоїще між двома командами.

Це мультфільм про улюблену зимової забаву дитинства кожного з нас – гру в сніжки! Тільки тут все серйозно: справжня війна, вороги і напруга.

Учень Санти | Santa’s Apprentice

Santa's Apprentice

Старий добрий Санта не хоче йти на пенсію, але правила є правила – він повинен когось навчити собі на заміну. Щасливчика, якого оберуть з числа мільйонів дітей, повинні звати Ніколасом, він повинен бути сиротою і, звичайно, мати чисте серцем.

На іншому кінці світу живе маленький хлопчик, який ідеально підходить для цієї відповідальної місії, але невпевненість в собі і, головне, страх висоти роблять його нікчемним претендентом. Чи погодиться Санта допомогти своєму учневі впоратися зі страхами і гідно зайняти його місце?

Грінч (2018) | The Grinch

Грінч - мультфільм 2018 року

Будь-хто на місці Гринча позеленів би і сказився. Як порядний інтроверт він живе в темній печері на самій вершині гори подалі від усіх, але ці «всі» готують грандіозне святкування нового року. Вони шумлять, все прикрашають і дико дратують.

Коли бурхлива підготовка до свята порушує його спокій, Грінч втрачає терпіння і вирішує зіпсувати Новий рік. Він розробляє злочинний план, як зіпсувати свято. Грінч вирішує вкрасти Новий рік!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!