28-річний прикарпатець вкрав у своєї знайомий телефон


Правоохоронці розшукали та затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, пов’язаного з відкритим заволодінням мобільним телефоном потерпілої.

Після отриманого повідомлення про грабіж правоохоронці негайно розпочали розшук зловмисника. Проведеними заходами працівники карного розшуку затримали підозрюваного у скоєнні пограбування. Ним виявився 28-річний житель Галицького району.  У підозрюваного вилучили телефон потерпілої, котра, як з’ясувалося, зі своїм кривдником була знайомою.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – грабіж. Правоохоронці також перевіряють причетність цієї особи до подібних протиправних діянь.

Водночас міліціонери  радять: якщо ви помітили потенційну небезпеку або ж коли бачите, що грабунку не уникнути і ви не можете чинити належного опору злочинцеві, віддайте те, що у вас вимагають. Краще виглядати боягузом і втратити матеріальну річ, ніж ризикувати власним життям і здоров’ям. Після цього, не гаючи часу, звертайтеся у найближче відділення міліції чи зателефонуйте на 102.