4 несподіваних способи використовувати кетчуп


Кетчуп – це скромний традиційний та всім відомий соус, який частіше за все використовують в приготуванні хот-догів та як додаток до картоплі фрі. Прийшов час розширити межі свого сприйняття та почати використовувати кетчуп на якісно новому рівні.

"Знай" підібрав для вас чотири сміливих ідеї для улюбленої приправи.

Відчистити срібні ювелірні прикраси

Будемо відвертими, одна з головних причин по якій ви не носите свої срібні прикраси це те, що вони потьмяніли та більше не радують вас своїм блиском. Якщо це про вас, то все що вам що потрібно, щоб ваш улюблений браслет знову став красивим і блискучим - це трохи кетчупу. Це дуже просто. Вам потрібно занурите прикрасу в мисочку з кетчупом, почекати 10 хвилин і промити – чудо трапилось, ваш браслет знову як новий.

Вдосконалити своє мелірування

 

Іноді світле волосся стає дивного зеленуватого відтінок в результаті експериментів над кольором. Аби швидко виправити це, не викладаючи шалені суми грошей на салоні фарбування, використайте кетчуп. Він з легкістю нейтралізує зелений відтінок. Просто нанесіть невеличку порцію кетчупа на волосся, залиште на 5-10 хвилин та змивайте.

Втамувати біль від синця чи подряпини

 

Що ж, на цей раз вам знадобиться лише пакетик з-під кетчупу, але тим не менш. Після того як використаєте весь кетчуп для чистки срібла чи своєї зачіски – збережіть пакетик. Туди можна залити води та заморозити. А потім просто прикладіть до травмованого місця.

Створювати круті штуки

 

Якщо ви купили кетчуп у великому пластиковому пакеті – не засмучуйтесь, його також можна використати. Наприклад, туди можна залити тісто для млинців ідеальної форми.