Активних франківців закликають долучитись до хакатону "Моє європейське місто"


У суботу, 16 травня 2015 року, у Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську відбудеться хакатон “Моє європейське місто” – конкурс ідей, покликаний об’єднати творчу молодь та активістів заради інновацій в житті Івано-Франківська за підтримки представництва Європейського союзу в Україні.

Організатори проекту - Центр польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську, Івано-Франківський молодіжний міськвиконком

Мета хакатону - дати можливість молоді визначити актуальні проблеми Івано-Франківська та запропонувати зміни, реалістичні для втілення. Хакатон – це молодіжний майданчик для створення проектів, які допоможуть Івано-Франківську стати містом відкритим до змін, конкурентоздатним, привабливим для інвестицій та ще більш європейським.

До участі в хакатоні запрошуються до 40 молодих активістів, які з допомогою модераторів розроблятимуть ідеї проектів в групах по 7-8 чоловік. Кожна група обере одну проблему, проект вирішення якої і представить як результат своєї роботи. Після презентації проектів учасники, шляхом анонімного голосування, оберуть один найкращий проект, який отримає підтримку.

Умови участі:
На участь у хакатоні запрошуються молоді активні люди міста. Для цього потрібно заповнити анкету-заявку 
https://docs.google.com/forms/d/1L6zpqmJk4v9PclYmnIVc3Bvhc-117GzFULT4derkR-A/viewform 

Останній день реєстрації: 14 травня 2015 року.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

Про результати відбору учасників повідомлять 15 травня 2015 року.