Аваков каже, що позов на нього через російську – спроба «випендритися». Адже впевнений, що говорить "чистою українською"


Сьогодні, 3 вересня в Івано-Франківську стартував набір у нову патрульну поліцію. На урочистості завітав міністр МВС Арсен Аваков з патрульними поліцейськими Києва.

Після офіційного старту та традиційних настанов, журналісти поцікавилися в Арсена Авакова деталями інциденту, що трапився з ним у Львові. Адже після офіційного представлення нової патрульної поліції, відомий львівський активіст подав на нього до суду, за те, що представник вищої влади розмовляв російською, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

На що головний міліціонер України Арсен Аваков відповів, у Львові розмовляв «чистою українською мовою». Мовляв, так само як і сьогодні в Івано-Франківську, чим розсмішив всіх присутніх.

"Львів'яни бувають дурні так само, як і дурні харків’яни. Взагалі люди бувають різні. Але якщо ви мене розумієте, не важливо якою мовою я розмовляю. Однак, якщо хтось хоче випендритися і зробити собі славу подавши в суд на міністра, то слава йому", - резюмував Аваков.