Бізнес та влада Івано-Франківська запустили координаційний центр "Save Ukraine Now"


Влада Івано-Франківська, Територіальна оборона Збройних Сил України та громадські активісти міста об’єднали зусилля та запустили Координаційний Центр «Save Ukraine Now».

Ініціаторами створення Центру стали Івано-Франківська міська рада, Платформа «ТЕПЛЕ МІСТО», Івано-Франківський драмтеатр ім. Івана Франка, Промприлад.Реновація, громадська організація “МЕТАЛАБ”, громадська спілка «Бізнес Асоціація Івано-Франківська» та інші.

"Головною метою Центру «SaveUkraineNow» є координація, аналіз, збір та направлення різноманітної допомоги у місця найбільшої потреби. Ми створили загальну, синхронізовану базу, щоб зосередити всі запити та можливості та спростити процес забезпечення. Хочемо, щоби допомога, якої потребують наші захисники та тимчасово переміщені особи, була максимально доступною та вчасною. Підтримати нас можуть усі, хто готовий стати пліч-о-пліч у нашій боротьбі за мир", - йдеться на сайті ініціативи.

На першому етапі роботи Центру збирають гроші для забезпечення потреб батальйону Івано-Франківської тероборони, який відправляється на передову, а також гуманітарних потреб мирних жителів в зоні війни в Сумах та Харкові.

Підтримати проєкт можна за посиланням. 

Загалом, понад 10 фур гуманітарної допомоги від Координаційного центру Save Ukraine Now роз’їхались до епіцентрів бойових дій – до Харкова, Сум та на Південь України.

Вантажі складаються в першу чергу з медикаментів, а також продуктів харчування, та засобів гігієни – базових речах для життя мирних жителів.

Також координаційний Центр #SaveUkraineNow виготовляє й постачає їжаки блокування транспортних шляхів для оборони населених пунктів України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!