Бойовики готують "шоу" в Комінтерновому


Терористи готують у захопленому Комінтерновому Донецької області "чергове пропагандистське шоу".

Бойовики продовжують водити за ніс ОБСЄ та дедалі більше розхитують ситуацію у зоні АТО. Про це повідомляють у штабі АТО.

У селищі Комінтернове, до якого вчора знову повернулися проросійські незаконні збройні формування, готується чергове пропагандистське шоу. 
За нашою інформацією, сьогодні зранку там перебувають так звані «керівники ДНР», а засоби масової дезінформації цієї терористичної організації вже встигли збрехати, що нібито вчора сили АТО обстріляли Комінтернове та Водяне, що розташоване 2,5 км південніше, з мінометів. 
Зараз там спеціально для російських журналістів, представників СЦКК та СММ ОБСЄ готують інсинуацію, з метою дискредитації Збройних Сил України. Бойовики знову тимчасово виводять з населеного пункту техніку та важке озброєння, ведеться робота із місцевим населенням, готуються відповідні заяви про здійснення, нібито українськими військовими, обстрілів населеного пункту, грабежів та насильницьких дій щодо місцевого населення. Водночас, на шляху, що сполучає Комінтернове з Маріуполем, бандити встановили блокпост та нікого не випускають із селища. 
Як вже повідомлялось раніше, вчора бойовики двічі гатили з мінометів, зокрема заборонених Мінськими домовленостями калібру 120 мм, по н.п. Водяне. В результаті обстрілів зруйновані декілька помешкань місцевих жителів, які практично цілий день переховувались у підвалах. Обстріли велись з контрольованої окупантами частини Широкиного, а також селища Заїченко та околиць Комінтернового. 
Останнім часом бандформування російсько-терористичних військ все частіше вдаються до збройних провокацій у поєднанні з інформаційно-психологічними атаками. Відповідальність за планування цих акцій лежить безпосередньо на їхніх кураторах з Російської Федерації. Такими діями загарбники продовжують відкрито порушувати усі попередні домовленості про припинення вогню та намагаються дедалі більше розхитати ситуацію у зоні проведення АТО.