Бойовики продовжують обстрілювати опорні пункти сил АТО, в тому числі із застосуванням 120мм мінометів і зенітних установок


Бойовики незаконних бандформувань продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО.

Про це йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину

"Бойовики незаконних бандформувань продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО. Традиційно кількість обстрілів збільшується з настанням сутінок. На Донецькому напрямку ворог обстрілював наші опорні пункти зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів поблизу Зайцевого, Новгородського та Луганського.  Наші укріплення неподалік Зайцевого піддалися обстрілам з мінометів калібру 82 та 120 мм", - йдеться у повідомленні.

Не спокійно і в Маріупольському напрямку.

"На Маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів по опорних пунктах ЗСУ неподалік Мар’їнки та Новотроїцького. З зенітної установки бойовики обстріляли позиції українських бійців поблизу Березового. На окремих ділянках по лінії розмежування наші підрозділи відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї. Опівночі бойовики знизили свою активність", - повідомляє штаб АТО.