Через халатність Івано-Франківського КП "Сервіс-авто" Свято хліба було під загрозою зриву


Заступник міського голови Івано-Франківська Руслан Панасюк на оперативній нараді у міськвиконкомі повідомив, що Свято хліба було під загрозою зриву через неорганізовану роботу паркувальників і висловив своє незадоволення роботою підприємства.

Як зауважив пан Панасюк, у переддень Свята хліба, на площі Шептицького де мав відбуватись захід, о 20-й годині було припарковано 5 автомобілів. Керівництво «Сервіс-авто» проблему усувати не збирались, тому очільники краю самі визвали наряд ДАІ, повідомляє «Бліц-Інфо».

«На площі був я, депутат Кукурудз, був начальник управління туризму Устинський. Ми викликали наряд ДАІ. Він знайшов власників і тільки власними зусиллями, дякуючи Ігору Івановичу Наливайку, ми змогли власними зусиллями о 10-й годині вечора забрати з площі автівки», - зазначив Руслан Панасюк.

Крім того, заступник мера Івано-Франківська попросив директора КП «Сервіс-авто» Андрія Строїча, подати письмове пояснення дій і зауважив що йому б не хотілось працювати з такими людьми в одній команді.

Проте, пан Строїч не згідний із звинуваченнями Руслана Панасюка в свій адрес. В свою чергу, він зазначив, що працівники підприємства виконали всі роботи, які були визначені для підприємства. І звинуватив міліціонерів, які за його словами, прибули на майдан Шептицького підвечір, а не в обід як того вимагалось.

«Все, що було в наших силах, було зроблене. А от наряд міліції прибув лише о 19.15, а мали вони там бути в суботу ще з обіду», - запевнив Андрій Строїч.