Численні татуювання підвищують імунітет


Вчені з університету Алабами США зробили дивне відкриття: кожен похід до тату-майстру сприяє поліпшенню адаптивній функції організму. Але при першому відвідуванні навпаки знижується рівень імуноглобуліну.

Вчені провели дослідження і з'ясували, що відвідування тату-майстра за своїми якостями таке ж, як при відвідуванні спортзалу. Вчені досліджували адаптативні механізми людського тіла на основі досліджень показників речовин в крові після тренування і походу до тату-майстру, пише Обозреватель.

Експерти з'ясували, що при першому відвідуванні тату-майстра і спортзалу однакові відчуття - втома. Але через кілька днів відвідування фітнес-клубу тіло стає сильнішим, що пов'язано з виробленням імунітету.

Вчені вибрали людей і підраховували кількість татуювань і тривалість кожного сеансу з майстром. Під час першого сеансу до майстра з'являлося зниження рівня імуноглобуліну А і підйом кортизолу. Коли досвідчений любитель татуювань приходить до майстра в черговий раз, то рівень імуноглобуліну А вже не так знижувався.