День відкритих дверей з питань захисту конкуренції у долинському районі


У четвер, 5 вересня 2013 року об 11.30 за адресою м. Долина, пр.Незалежності, 5 (зал засідань районної ради) розпочнеться захід щодо адвокатування конкуренції «День відкритих дверей з питань захисту конкуренції у Долинському районі».

Захід планується провести за участю голови Івано-Франківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Савчин Тетяни Михайлівни, голови Долинської районної ради Луцького Володимира Ярославовича та голови Долинської районної державної адміністрації Плотнікова Сергія Вікторовича, представників органів влади і місцевого самоврядування, представників бізнесу та громади Долинського  району. 

На заході Тетяна Савчин представить інформацію про напрямки діяльності органів Антимонопольного комітету України в ході контролю за  дотриманням суб’єктами господарювання вимог  законодавства про захист економічної конкуренції та відповість на запитання щодо проблемних питань, які виникають під час діяльності  органів влади і місцевого самоврядування, бізнесових структур та громади Долинського  району у сфері захисту економічної конкуренції.

Після завершення наради Тетяна Савчин проведе прийом громадян з особистих питань.