Для Івано-Франківська розроблять унікальний візуальний стиль


У понеділок, 30.09 о 14.00 у кав’ярні "Говорить Івано-Франківськ" (Площа Ринок,8) відбудеться прес-конференція представників ініціативи з розробки візуального стилю Івано-Франківська. Свій власний візуальний стиль мають усі "порядні" міста, наприклад, Львів. Над цим зараз працює Киїів і ще багато українських міст. Буде свій стиль і в Івано-Франківська.

Йдеться про логотип для міста, фірмовий шрифт, систему навігації (вказівники, інформаційні стенди), дизайн вуличних табличок, вивіски та рекламу, розроблені в одному оригінальному стилі, який одразу стає впізнаваним і асоціюється саме з Івано-Франківськом, повідомляє "Галицький кореспондент".

Учасниками ініціативи сьогодні стали вже понад півсотні мешканців Івано-Франківська, серед яких бізнесмени, журналісти, письменники, художники та просто активні люди, які люблять своє місто і хочуть бачити його гарним та стильним, а не захаращеним потворною  рекламою і хаотичними написами.

Для чого це потрібно Івано-Франківську, як це зробити і хто буде розробляти візуальний стиль міста, розкажуть учасники ініціативи: письменник Тарас Прохасько, співвласник кінотеатру "Люм’єр" та ресторану "Франко" Лідія Шкрібляк, директор фортечного комплексу "Бастіон" Олег Зарицький, директор компанії "Декра", генеральний спонсор "Фестивалю ковалів" Віктор Вінтоняк, співвласник компанії "23 ресторани" Юрій Филюк.