Дмитро Міхалець подякував франківцям за те, що підтримали його у складній ситуації


Вчора в Івано-Франківську відбулося судове засідання на якому обирали міру запобіжного заходу для керівника патрульної поліції.

Нагадаємо, Дмитра Міхальця звинувачують у перевищенні службових повноважень через конфлікт з учасником АТО Іваном Чайковським. 

Прокуратура на час досудового слідства клопотала про обрання міри запобіжного заходу для поліцейського у вигляді тримання під вартою, або 100 тисяч застави. Проте суд вибрав запобіжний захід керівнику патрульної поліції Франківська у вигляді особистого зобов'язання без відсторонення від посади

За день до суду франківці у соцмережах стали на захист очільника патрульної поліції Дмитра Міхальця. Тож сьогодні Дмитро Міхалець на своїй сторінці у Фейсбук подякував усім, хто підтримував його у цей нелегкий час.

"Безмежно вдячний родині, друзям, колегам, патрульним, апарату Управління, журналістам та всім, хто підтримує мене. Ми показали, що хочемо змін і стали пліч-о-пліч. Направду, це відчуття передати неможливо. Я вас не підведу, запевняю! Патрульна поліція Івано-Франківська отримала великий кредит довіри і я упевенений, що є результат від нашої роботи, що б там недруги не казали поза очі. Я живу роботою і живу на роботі, тому щасливий, що й надалі можу виконувати службові обов`язки", - написав головний коп міста.

Також Дмитро Міхалець висловив сподівання, що суд і надалі буде об'єктивним.

"Те, що суд не відсторонив мене - це маленька перемога патрульних, які щодня стежать за порядком у місті. І надалі це робитимуть. Дякую усім, хто підтримує нас!", - звернувся начальник патрульної.

До теми: В міському суді визначають запобіжний захід для головного копа Франківська

Суд вибрав запобіжний захід керівнику патрульної поліції Франківська

Очільника патрульної поліції звинуватили у побитті учасника АТО

Ніхто нікого не бив, - Міхалець спростовує побиття учасника АТО

Cтаре ДАІ проти нової поліції? Кілька цікавих фактів у конфлікті Міхальця та Чайковського

Прокуратура Прикарпаття оголосила підозру начальнику патрульної поліції Івано-Франківська