Долю молодого чоловіка, що використав піротехніку під час акції "Ще трохи і вибухне" в Івано-Франківську вирішуватиме суд


Станіслав Галюк постане перед судом

Нагадаємо, проти учасника акції протесту, що відбулась минулого місяця перед будівлею УМВС в Івано-Франківській області під гаслом «Ще трохи і вибухне!» правоохоронцями УМВС порушено кримінальну справу.

В УМВС в Івано-Франківській області стверджують, що один із пікетувальників внаслідок вибуху піротехніки травмував працівника ДАІ. Той отримав термічний опік гомілки 2-го ступеню. 

«На акцію прибули правоохоронці аби забезпечити порядок та безпеку громадян під час даного заходу. Пікетувальники, завершивши захід, від адмінбудівлі УМВС рухалися по вул. Сахарова. В цей час, один із учасників акції кинув піротехнічний засіб в сторону працівника ДАІ, який саме забезпечував безпеку руху. Внаслідок вибуху піротехніки, інспектор дорожньо-патрульної служби отримав термічний опік гомілки 2-го ступеню»,- зазначив раніше «Бліц-Інфо» Констянтин Кулак.

Як повідомили у  центрі зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області,
незабаром суд вирішуватиме долю юнака. 

«Там була підозра заподіяння тілесних ушкоджень. Проведене розслідування, а матеріали передаються до суду. Тепер суд буде вирішувати винний молодий чоловік у скоєному чи ні»,- зазначив начальник центру зв’язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області Костянтин Кулак.