Доній вирішив проблему Коломиї у прямому ефірі


10 жовтня 2014 року в ефірі популярної політичної телепередачі «Шустер Live» був присутній представник Коломийщини та Городенківщини народний депутат Олександр Доній.

Скориставшись можливостями прямого ефіру, Доній виніс на всеукраїнське обговорення проблеми 88 виборчого округу, який він і представляє у парламенті. При першій можливості висловитися, народний обранець підняв тему ставлення влади до родин військових, загиблих у АТО та захисників нашої країни – вихідців з Коломийщини та Городенківщини.

Завдяки великій аудиторії телеефіру Олександру Донію вдалося розповісти усій країні й про інші нагальні питання, що турбують округ. У тому числі й необхідність люстрації чиновників на місцях.

Зокрема, Донію вдалося озвучити та, зрештою, вирішити вкрай актуальне питання тарифів на воду та виділення коштів на водоканал у Коломиї. Вдалося це завдяки присутності на ефірі «Шустер Live» віце-прем’єра Володимира Гройсмана. Останній, у свою чергу, взяв на себе зобов’язання виділити на Коломийський Водоканал мільйон гривень. Вирішення цього питання давно вимагала громада міста, але тільки завдяки розголосу, який надав йому Доній, уряд пішов на крок до його вирішення.